Home / Ειδήσεις / Γιατί να εντάξετε το κεφίρ στη διατροφή σας

Γιατί να εντάξετε το κεφίρ στη διατροφή σας

Το κεφίρ είναι ένα ρόφημα, που παραδοσιακά γίνεται με αγελαδινό γάλα ή κατσικίσιο γάλα και το οποίο έχει υποστεί ζύμωση. Αυτό γίνεται με την προσθήκη “σπόρων” κεφίρ στο γάλα. Δεν πρόκειται ακριβώς για σπόρους, με τη συμβατική έννοια της λέξης. Είναι καλλιέργειες ζυμομυκήτων και βακτηρίων γαλακτικού οξέος, που μοιάζουν με κομμάτι από κουνουπίδι στην εμφάνιση. […]

The post Γιατί να εντάξετε το κεφίρ στη διατροφή σας appeared first on tromaktiko.



Πηγή: http://feedproxy.google.com/~r/tromaktiko/rSNH/~3/YlBofU5LcBw/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*